Ei-invasiiviset menetelmät sydämen lyöntitiheyden mittaamiseen puettavassa teknologiassa - Pöyry, Pasi (2019)
Puettava teknologia asettaa rajat sydämen toiminnan mittaamiseen. Toisaalta tietyt mittaukset ovat mahdollisia vain puettavassa teknologiassa. Tässä tutkielmassatuodaanesillemittaustapojatutkiasydäntäpuettavassateknologiassa. Tutkielmassa käsitellään myös sydämen lyöntien aikajaksoja. Tutkielma luo yleiskatsauksen puettavan teknologian eri menetelmiin mitata lyöntitiheyttä.