La subjectivité des adjectifs dans La Mare au Diable de George Sand - Kärki, Elisa (2019)
Tässä työssä tarkastellaan adjektiivien subjektiivisuutta George Sandin teoksessa La Mare au Diable. Korpus valittiin George Sandin kielen rikkauden vuoksi. Teos sisälsi yhteensä 427 erilaista adjektiivia, jotka esiintyvät yhteensä 1254 kertaa. Aihe valittiin adjektiivien kielitieteellisen tärkeyden vuoksi.