“This is not immigration. This is invasion” : the representation of Islam and Muslims in the speeches of Gerard Batten - Saira, Heikki (2019)
Oikeistopopulistinen politiikka on ollut viime vuosina selvässä nousussa ympäri maailmaa, mikä on tarkoittanut huomattavaa muutosta myös poliittisessa kielenkäytössä. Niin mediassa, kuin vaalikampanjoinnissa ja parlamentti-istunnoissakin, on ollut mahdollista havaita äärinationalistisen, rasistisen ja diskriminoivan retoriikan uudelleentuleminen, jollaista tuskin on länsimaissa nähty sitten toisen maailmansodan.