Organisaation hierarkian tason ja työpaikan ilmapiirin yhteys luovuuteen ICT-alalla - Jaakkola, Marianne (2019)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli kuvata organisaation hierarkian tason ja työpaikan ilmapiirin yhteyttä luovuuteen. Luovuuden määrittelyssä korostui luovuuden rakentuminen sosiaalisesti yksilönäkökulman sijaan. Luovuuden ymmärtäminen on tärkeää, koska se on yhteydessä yrityksen menestymiseen ja siihen, miten muutostilanteita hallitaan.