Reddit ja arvon yhteisluonti videopelien kehittämisessä - Koivistoinen, Sami (2019)
Tutkimus tutki, kuinka arvon yhteisluonti näkyy sosiaalisen median palvelussa Reddit:ssä. Samalla tutkittiin, millaisia eroja arvon yhteisluonnissa oli eri mobiilivideopelituotteiden välillä. Tutkimuksessa havaittiin, että arvon yhteisluonti tapahtuu Reddit:ssä pääosin käyttäjien välillä, jonka mahdollistajana tuotteiden omistajat toimivat. Eri toimivat mahdollistavat arvon yhteisluontia eri tavoilla ja se, kuinka muut toimijat osallistuvat arvon yhteisluontiin riippuu paljolti siitä, millainen tuote on kyseessä. Tutkimus tehtiin havainnoivana laadullisena tutkimuksena.