"Naisen paikka ei ole kotona" : sukupuoliroolikeskustelu Tellervo Koiviston pakinoissa Suomen Kuvalehdessä vuosina 1968 - 1971 - Harju, Henna (2019)
Tässä tutkielmassa analysoidaan Tellervo Koiviston osallistumista suomalaiseen sukupuoliroolikeskusteluun Suomen Kuvalehden pakinoissa vuosina 1968–1971. Sukupuolirooli asettaa rajoitteita ja odotuksia ihmiselle tämän sukupuolen mukaan, ja niistä käydyllä keskustelulla tarkoitetaan vuoropuhelua miehen ja naisen rooleista, niin perheen jäsenenä, ansiotyön tekijänä kuin yhteiskunnallisena osallistujana.