"Kyllä liikunta on ihan olennainen juttu työssäjaksamisessa" : henkilöstön näkemyksiä yhtiön toimenpiteistä liikunnan edistämiseksi - Muhonen, Anne (2019)
Liikunnan edistäminen työpaikalla voi parantaa henkilöstön terveyttä ja työhyvinvointia. Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli kuvata keskisuuren suomalaisyhtiön henkilöstön näkemyksiä yhtiön toimenpiteistä liikunnan edistämiseksi työpaikalla. Tutkimuksen kohdejoukko muodostui yhtiön henkilöstöstä. Tutkimuksen aineisto kerättiin elokuussa 2018 Webropol-kyselyjärjestelmää hyödyntäen. Tutkimuksen osallistujat (N=61, 26 naista, 34 miestä) edustivat eri ikä- ja henkilöstöryhmiä. Aineisto analysoitiin teoriaohjaavalla sisällönanalyysilla.