Lastensuojelun sijaishuollon markkinoistuminen sosiaalihuollon tarkastajien työssä - Porko, Petta (2019)
Pro gradu -tutkielmassa selvitetään, kuinka markkinoistuminen näyttäytyy yksityisen sektorin tuottamassa lastensuojelun sijaishuollossa sosiaalihuollon tarkastajien työssä. Tutkimusta kehystävänä käsitteenä on markkinoistuminen.