Designing APIs in industrial manufacturing context : a case study - Lavu, Anette (2019)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, kuinka teolliset tuotantoyritykset voivat selvittää miten API rajapintoja voidaan löytää liiketoimintavaatimuksien perusteella ja mitä API rajapintoja näiden perusteella tulisi implementoida. Tässä tutkimuksessa tutkitaan, miten API rajapintoja suunnitellaan, implementoidaan, ylläpidetään ja arvioidaan. Tämän tutkimuksen empiirisessä osassa selvitetään mitä API rajapintoja tulisi implementoida priorisoinnin perusteella.