Välivuoden vaikutus musiikilliseen uranvalintaan sekä opiskelumotivaatioon - Kylmälä, Sirja (2019)
Tässä tutkielmassani syvennyn välivuoden vaikutuksiin musiikillisen ammatin uranvalinnassa ja tutkin sen vaikutusta musiikkiopintojen opiskelumotivaatioon. Tutkielman tarkoitus on pyrkiä selvittämään, millä tavoin välivuosi vaikuttaa välivuoden viettäjiin näillä osa-alueilla.