Ohjelma ytimen yksihiukkastilojen ratkaisemiseksi - Kasurinen, Joona (2019)
Esitän Kouran ja Yamadan potentiaalia käyttävän ohjelman ytimen yksihiukkastilojen laskemiseksi. Ratkaisut löydetään diagonalisoimalla Hamiltonin matriisi. Käyn läpi ohjelman taustalla olevan teorian ja numeriikan, minkä jälkeen totean ohjelman toimivuuden vertaamalla sen tuottamia tuloksia Kouran ja Yamadan alkuperäisiin tuloksiin.