Det här köttet som sitter på framsidan på min kropp : kehollinen feminismi Stina Wollterin visuaalisessa ilmaisussa - Holmbäck, Johanna (2019)
Tutkielmassa tarkastellaan ruotsalaisen taiteilijan, feministin ja kehoaktivistin, Stina Wollterin, visuaalista ilmaisua hänen Instagram-tilillään. Wollterin julkaisema visuaalinen ilmaisu keskittyy erityisesti kehollisuuteen, sukupuoleen, naiseuteen sekä feminismiin. Wollterin kamppailu kehollisuuden ja feminismin kentällä aktualisoituu erityisellä tavalla hänen Instagramissa julkaisemassaan visuaalisessa kuvastossa.