‘DANGER ZONE!’ : script requirements for the audience to understand the referential verbal humor in Archer - Hepola, Tomi (2019)
Archer on amerikkalainen animoitu komediasarja, joka seuraa Sterling Archer nimistä salaista agenttia ja hänen työtovereidensa seikkailuja. Sarjan tarinat tapahtuvat usein ISIStiedustelupalvelun toimistoissa ja agenttien tehtävien kohteissa, jotka voivat olla missä päin maailmaa tahansa. Sarja on kohdistettu aikuiselle yleisölle ja täten käyttää aikuismaisia teemoja ja tyylejä komedian toteuttamisessa.