Hyvä, paha populismi : europarlamentaarikoiden käsityksiä populismista poliittisessa viestinnässä - Kärkkäinen, Sonja (2019)
Tämän maisterintutkielman tavoite oli kuvata, mitä populismi on europarlamentaarikoille. Tutkielmassa populismia taustoitettiin ohuena ideologiana, retoriikkana tai mediavaikuttamisena, jolle tyypillistä on kansan nostaminen keskiöön ja kansan ja eliitin vastakkainasettelun korostaminen.