Sosioekonomisen aseman, musiikkiharrastuksen ja psyykkisen hyvinvoinnin yhteydet - Vitikka-Koponen, Pirja (2019)
Sosioekonomisen aseman on osoitettu olevan yhteydessä henkilön terveyttä ylläpitäviin ja edistäviin voimavaroihin kuin myös tiedetään musiikin ja laulamisen olevan positiivisesti yhteydessä psyykkiseen hyvinvointiin. Tässä tutkimuksessa psyykkistä hyvinvointia tarkastellaan positiivisten osa-alueiden, kuten psykologisen, sosiaalisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin, kautta. Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää sosioekonomisen aseman, musiikkiharrastuksen ja psyykkisen hyvinvoinnin välisiä yhteyksiä.