”No nii cover me!” : direktiivisyys videopelaajien keskinäisessä kommunikaatiossa - Kuusisto, Ville (2019)
Kandidaatin tutkielmassani tarkastellaan videopelaajien käyttämiä direktiivejä sekä niiden kielellisiä keinoja heidän keskinäisessä kommunikaatiossaan. Aineistona on ollut vuoden 2019 alussa nauhoitettu videotallenne, jossa kuusihenkinen joukkue pelasi Overwatch-peliä keskenään kommunikoiden.