Suomalaiset ihmeitä tekevät ikonit - Ronkainen, Maria (2019)
Tässä maisterintutkielmassa käsitellään suomalaisia ihmeitä tekeviä ikoneja. Näitä ovat Konevitsan Jumalanäiti, Valamon Jumalanäiti, Suloisesti suuteleva Jumalanäiti, Jerusalemin Jumalanäiti, Jumalanäidin Akatistos ja Kozelštšinan Jumalanäiti. Ne ovat kirkon hengellisiä aarteita.