Mennyt on kuvitelma : kontrafaktuaalisuus Philip K. Dickin romaanissa Man In The High Castle - Toikka, Mikko (2019)
Tutkin Philip K. Dickin romaania Man In The High Castle kontrafaktuaalisuuden teoriaa ja Brian McHalen ontologisen dominantin käsitettä hyödyntäen. Sen lisäksi pyrin tuomaan esiin teoksessa olevan ”vogtlaisen kerronnan”. Tutkimusmenetelmänäni olen käyttänyt lähilukua.