Virtuaalitodellisuuden vaatiman tilan pienentäminen - Kuokkanen, Ville (2019)
Virtuaalitodellisuuslasien ja -laitteiden hinta on laskenut viime vuosina, eikä näin ollen hinta ole enää suurin ongelma niiden yleistymisessä. On kuitenkin havaittu, että yksi suurimmista haasteista VR-laitteiden yleistymisessä ovat niiden tilavaatimukset varsinkin jos virtuaalimaailmassa halutaan liikkua luontevasti kävelemällä. VR:n tilavaatimuksia voidaan pienentää vähentämällä fyysisen tilan tarvetta tai erilaisilla virtuaalimaailmassa tapahtuvilla keinoilla, kuten uudelleenohjausmenetelmillä.