Fake news in the real world - Giantzaklidis, Niko (2019)
Valeuutiset ovat ilmiönä dominioineet poliittista keskustelua Yhdysvalloissa jo muutaman vuoden ajan. Tämä tutkielma tutkii valeuutisia ja havaitsee toistuvia elementtejä, joita voisi käyttää koneoppimismenetelmissä. Tutkielman johtopäätös on, että täysin automatisoidut, ennalta ehkäisevät menetelmät eivät ole toteuttamiskelpoisia tämän hetkisessä sosiopoliittisessa ympäristössä.