Työyhteisösovittelijoiden käsityksiä vuorovaikutusosaamisesta - Marttila, Tuulia (2019)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena oli ymmärtää työyhteisösovittelijoiden käsityksiä vuorovaikutusosaamisesta sovittelussa. Aihetta lähestyttiin kolmen tutkimuskysymyksen avulla sovittelijoiden käsityksiä 1) vuorovaikutusosaamisen osa-alueista ja ulottuvuuksista, 2) sovitteluun osallistuvien vuorovaikutusosaamisen merkityksestä sekä 3) vuorovaikutusosaamisen kehittämisestä. Tutkimuksen aineisto kerättiin seitsemän työyhteisösovittelijan teemahaastatteluina.