Students’ perceptions of foreign language classroom anxiety and enjoyment - Matikainen, Samuli (2019)
Tämä kanditaatintutkielma käsittelee myönteisiä ja kielteisiä tunteita ja kokemuksia englanninkielen luokassa. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää tuntevatko oppilaat enemmän ahdistuneisuutta vai mielekkyyttä/nautintoa kielten luokassa, ja mitkä ovat pääsyyt niiden kokemiselle.