Virtuaalitodellisuuden vaikuttavuus kroonisten AVH-kuntoutujien tasapainoon ja kävelyyn terapeuttisissa harjoitusinterventioissa verrattuna interventioihin ilman virtuaalitodellisuutta : systemaattinen kirjallisuuskatsaus ja meta-analyysi - Krohn, Maria (2019)
Aivoverenkiertohäiriöt (AVH) ovat kolmanneksi kallein kansantauti Suomessa. Joka toiselle sairastuneelle jää pysyvä toiminnan haitta, joista puolella haitta on vaikea-asteinen. Tämän tutkielman tarkoituksena oli selvittää systemaattisen kirjallisuuskatsauksen ja meta-analyysin avulla kroonisilla AVH-kuntoutujilla virtuaalitodellisuuden (VT) vaikuttavuutta osana terapeuttista harjoittelua kävelyyn ja tasapainoon sekä arvioida VT:n näytönastetta.