Synnyn uudestaan tähän taloon, johon en enää kuulu : autenttisuuden tunnun luominen elämäkerrallisia elementtejä sisältävään historialliseen romaaniin - Korpela, Tuuli (2019)
Tarkastelen pro gradu -työssäni autenttisuuden tunnun luomista elämäkerrallisia elementtejä sisältävään historialliseen romaaniin. Tutkimukseni on luonteeltaan narratiivinen ja tutkimusmetodini on autoetnografia. Aineistoani ovat versiot Meirän Laina -käsikirjoituksestani, jota olen työstänyt ohessa, ja joka pohjautuu löyhästi äidinäitini elämäntarinaan. Myös työpäiväkirja on osa aineistoa.