Mistä sidosryhmätyytyväisyys muodostuu julkisissa organisaatioissa? - Rouhesmaa, Elisa; Körkkö, Laura (2019)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin, millaisista tekijöistä sidosryhmätyytyväisyys muodostuu julkisen organisaation sisä- ja ulkopuolella.