Yhteiskuntavastuu verkostoyhteiskunnassa : case: Nokia Bridge Salon seudulla. - Lahtinen, Janne (2019)
Tutkimuksen tehtävänä on selvittää, kuinka Nokian yhteiskuntavastuuohjelma Nokia Bridge on sosioekonomisella tasolla vaikuttanut Nokian julkishallinnollisiin sidosryhmiin Salon seudulla. Tutkimus on luonteeltaan tapaustutkimus, jonka tutkimusmenetelmänä on käytetty kvalitatiivista sisällönanalyysia. Tutkimus kiinnittää huomiota Salon seudun äkilliseen rakennemuutokseen ja Nokian asemaan Salon seudun julkishallinnollisessa verkostossa. Tutkimuksen aineistona on käytetty Nokian vuosi- ja vastuuraportteja vuosilta 2011–2013.