Matkailua kulttuuriympäristössä : matkabloggaajien havaintoja Bengtskärin majakalta - Roinila, Emma (2019)
Tämän tutkimuksen kohteena on Bengtskärin majakkasaari ja siitä kirjoitetut suomalaisten matkabloggaajien blogijutut. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää miten matkabloggaajat kokevat ja kuvailevat Bengtskärin kulttuuriympäristöä, ja sitä kautta ymmärtää millaisena majakkasaaren kulttuuriympäristö näyttäytyy matkailijoille.