Suunnittelumallit ja niiden vaikutus laatuun - Tuikka, Jari (2019)
Sovelluskehityksessä olio-ohjelmoinnissa halutaan usein käyttää apuna suunnittelumalleja. Suunnittelumalleihin liittyy usein oletusarvo, että ne automaattisesti lisäävät sovelluksen laatua. Tämä tutkielma käsittelee miten suunnittelumallit vaikuttavat sovelluksen laatuun. Tutkimuksista voidaan päätellä, ettei sovellusmallien käyttö automaattisesti paranna sovelluksen laatua.