Taksigeometria - Raatikainen, Jutta (2019)
Tutkielma käsittelee taksigeometrian alkeita ja Hilbertin aksioomajärjestelmää. Lisäksi tutkielmassa tutustutaan toisen asteen käyriin ja isometrioihin taksigeometriassa.