"Jokainen piirtää oman kohtalonsa" : tutkimus 1990-luvulla Suomeen muuttaneiden Turkin kurdien sopeutumiskertomuksista - Ervasti, Linnea (2016)
Maahanmuuttajien määrä Suomessa on kasvanut 1990-luvulta alkaen. Tässä kandidaatintutkielmassa kartoitetaan Turkista muuttaneiden kurdien sopeutumista Suomeen. Pohdin, miten kurdit ovat löytäneet oman paikkansa uudessa yhteiskunnassa, miten he kokevat paikallisten suhtautuneen heihin sekä sitä, mitä teemoja sopeutumiseen liittyeen nousee.