Alakoulun 6. -luokkalaisten tiedonhaku- ja arviointitaidot osana internetlukemista - Kokkola, Anne (2019)
Tutkimukseen osallistui 78 oppilasta kahdesta eri koulusta. Oppilaista 34 oli tyttöjä ja 44 poikia. Aineisto kerättiin tiedonhaun- ja tiedon luotettavuuden arvioinnin taitoja mittaavalla mittarilla. Oppilaat saivat luettavakseen ja arvioitavakseen kaksi erilaista tekstiä (asiateksti ja mielipideteksti).