Vuoroasuminen ja moniulotteinen lapsen etu : kehysanalyysi ammattilaisten näkemyksistä. - Rajala, Riikka (2019)
Tutkielmani tarkastelee lastenvalvojien ja perheasioiden sovittelua tarjoavien ammattilaisten näkemyksiä vuoroasumisesta ja lapsen edusta. Tutkielmani on laadullinen fenomenologishermeneuttinen tutkimus, jonka aineisto on kerätty lastenvalvojien ja perheasioiden sovittelun ammattilaisten teemoitelluilla ryhmähaastatteluilla. Ryhmähaastattelujen litteroitu aineisto on analysoitu Erving Goffmanin (1986) kehysanalyysillä.