Päällikkö- tai johtavassa asemassa toimivien viestintäammattilaisten näkemyksiä työnsä merkityksellisyydestä - Raatikainen, Jaana (2019)
Viestinnän ammattilaisen rooli on muuttunut muutaman viime vuoden aikana voimakkaasti ja toimenkuva laajenee jatkuvasti. Nopeasti kehittyvä ammattikuva haastaa viestinnän ammattilaisten ammatti-identiteetin ja viestintätyössä koetun merkityksellisyyden. Viestintä on toimintona organisaatioille yhä merkittävämpi ja tämä tekee myös viestinnän tekijöistä organisaatioille arvokkaampia ja keskeisempiä.