Esineet ja henkilöhahmojen esinesuhde Wes Andersonin elokuvissa - Liikka, Maiju (2019)
Tutkielman aiheena on fiktion esineiden ja henkilöhahmojen välinen suhde ohjaaja–käsikirjoittaja Wes Andersonin elokuvatuotannossa. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mitä esineiden ja fiktiivisten henkilöhahmojen välillä tapahtuu, millaista toimintaa näiden vuorovaikutuksesta syntyy sekä millaisia merkityksiä esineet saavat suhteessa henkilöhahmoihin.