Tanssipohjaisen kuntoutuksen soveltuvuus aivovammakuntoutujille - Leppelmeier, Jenna (2019)
Traumaattinen aivovamma aiheuttaa fyysisen, psyykkisen ja kognitiivisen toimintakyvyn ongelmia, jotka lisäävät sosiaalista ja taloudellista rasitetta yksilölle sekä yhteiskunnalle hoidon kustannusten ja menetetyn työvoiman muodossa. Aivovamman monimuotoinen esiintyminen vaatii kuntoutukselta kykyä mukautua eriasteisiin toimintakyvyn haittoihin sekä tarvittaessa yhdistää eri terapiamuotoja.