Paikallisten organisaatioiden ja järjestöjen rooli kotouttamistyössä Jyväskylässä : työntekijöiden kokemuksia kotouttamistyöstä - Pulkkinen, Marianne (2019)
Tässä pro gradu -tutkielmassa aiheena on Paikallisten organisaatioiden ja järjestöjen rooli kotouttamistyössä. Työntekijöiden kokemuksia kotouttamistyöstä. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää miten paikalliset organisaatiot ja järjestöt tukevat Jyväskylään muuttavien ihmisten kotoutumista, mitä motiiveja ja toimintaperiaatteita organisaatioiden ja järjestöjen kotouttamiseen liittyvien palveluiden järjestämisen taustalla on sekä minkälaisia kokemuksia organisaatioiden ja järjestöjen työntekijöillä on edustamansa organisaation tai järjestön tekemästä kotouttamistyöstä.