Suomalaisten kauneusblogien muutosskeema osana kauneudenhoidon diskurssia - Takkinen, Karoliina (2019)
Tässä tutkimuksessa on selvitetty muutoksen skeemaa ja kauneudenhoidon diskurssia suomalaisissa kauneusblogeissa. Tutkimuksessa on hyödynnetty diskurssintutkimusta ja sen teoreettisena viitekehyksenä on kognitiivinen kielioppi. Aineistosta nousee keskeiseksi muutoksen skeemamuutosverbien analysoinnin kautta, ja samalla skeemaa on tarkasteltu osana laajempaa kauneudenhoidon diskurssia. Tutkimuksen aineistona on hyödynnetty blogitekstejä kuudesta suomalaisesta kauneusblogista.