Työn imu rutiininomaisissa työtehtävissä - Karjula, Joonas (2019)
Tässä tutkimuksessa perehdytään työn imuun rutiininomaisissa työtehtävissä. Tutkimusaineisto perustuu teemahaastatteluihin kolmessa suuressa suomalaisessa yrityksessä. Kaikki haastateltavat työskentelevät tehdasoloissa ja pitkälti rutiininomaisissa töissä. Yhteensä tutkimusta varten haastateltiin kahdeksaa työstään innostunutta, työnimuista työntekijää.