Practicing English and Swedish as foreign languages cooperatively through a mobile game : a case study of 8th grade students’ perceptions in Finland - Urpilainen, Neea-Stiina (2019)
Mobiilipelit ovat kasvava osa ihmisten päivittäistä elämää sekä nykyään myös vieraiden kielten oppimista kouluissa. Lisääntyvä kiinnostus on heijastunut tutkimukseen mobiiliteknologian hyödyntämisestä vieraiden kielten opiskelussa mobiiliavusteisen kielen oppimisen (esim. Gafni, Achituv ja Rachmani 2017) ja pelipohjaisen kielen oppimisen (esim. Reinhardt ja Sykes 2012) myötä, sekä enenevässä määrin myös yhteistoiminnallisessa kielen oppimisessa (esim. Fu ja Hwang 2018, Kukulska-Hulme ja Viberg 2018, Holden ja Sykes 2011).