"Pilvi kuun yli kulkee" : melankolia Toivo Kuulan Eino Leinon runoon säveltämässä liedissä "Sinikan laulu" - Suni, Aamu (2019)
Tutkielmassa tarkastellaan, miten melankolia ilmenee Toivo Kuulan/Eino Leinon liedissä "Sinikan laulu".