Musiikilliset viittaukset Pekka Kostiaisen ’Requiemissä’ postmodernista näkökulmasta - Tähkäpää, Aapo (2019)
Kandidaatintutkielmassani käsittelen Pekka Kostiaisen ’Requiemissä’ olevia musiikillisia viittauksia postmodernista näkökulmasta. Tutkimuksen tavoitteena on tarkastella tästä tyylisuunnasta käsin, miten Kostiainen hyödyntää aiemmin olemassa olevaa musiikkia tässä teoksessaan ja missä funktiossa hän käyttää siinä ilmeneviä viittauksia.