Esteettinen kahdentuminen kokemuksena toden ja fiktion draamassa - Eloranta, Elina (2019)
Draamakasvatuksen käsite esteettinen kahdentuminen tapahtuu draamassa toden ja fiktion yhdistyessä. Tässä tutkielmassa käsitellään esteettistä kahdentumista toimijan kokemuksellisuuden osana etsien käsitteen merkityssisältöjä.