Elliptisten käyrien kryptografiaa - Kotilainen, Pyry (2019)
Tutkielma johdattelee elliptisten käyrien teoriaan ja kryptografisiin sovelluksiin kompleksianalyysin kautta. Perusteorian jälkeen käsitellään elliptisiä käyriä äärellisissä kunnissa, ja esitellään kryptografisiin sovelluksiin vaadittavia tuloksia. Lopuksi käydään läpi tärkeimpiä elliptisiin käyriin perustuvia salausmenetelmiä, sekä niiden heikkouksia ja niitä vastaan kehitettyjä hyökkäyksiä.