Siirtymätilassa : autoetnografinen tutkimus kirjoittajan matkasta proosan pariin - Kuusela, Sari (2019)
Tutkimuksessa tarkastellaan siirtymätilaa kahden eri kirjoittamisen lajin välillä. Lähtökohtana on proosaprojektini ja kokemukseni tietokirjojen kirjoittamisesta. Taustalla on havainto siitä, että vaikka kirjoittaminen tuntuu motivoivalta, on joskus vaikea päästä alkuun. Tietoinen siirtymätila saattaa olla tässä hyödyksi.