́Suomen rikkain työtön, mä oon menestyny luuseri ́ : itserepresentaatiot ja minuuden diskurssit Mouhouksen rap-sanoituksissa - Boman, Ronja (2019)
Tässä tutkielmassa tarkastelen minuuden diskursseja ja itserepresentaatiota rap-yhtye Mouhouksen sanoituksissa. Tarkoituksenani on selvittää, millä tavoin kappaleissa puhutaan omasta itsestä ja millaisia diskursseja näiden kautta voidaan sanoituksista löytää. Rap-musiikki on Suomessa suosittua ja kuulijakunta laajaa, mikä tekee tutkimuksesta tärkeän, sillä populaarikulttuurin ilmiöiden tutkimus ja niiden välittämien viestien ymmärtäminen auttavat tarkastelemaan ihmisten toimintaa ja asenteita.