Nakkilalaisten käsityksiä kotiseutunsa murteesta - Kujamäki, Marjaana (2019)
Tämän tutkielman aiheena on nakkilalaisten käsitykset kotiseutunsa murteesta. Tällainen kansanlingvistinen tutkimusote laajentaa perinteistä lingvististä murteentutkimusta siten, että murretta havainnoidaan tavallisten kieltenkäyttäjien näkökulmasta. Tutkielman tarkoituksena on siis selvittää, miten nakkilalaiset ei-kielitieteilijät tuntevat kotiseutunsa murteen suhteessa aiempaan tutkimustietoon.