Millaisia haasteita opiskelijat kokevat verkkoympäristössä - Kukkonen, Lasse (2019)
Verkko-opiskelun suuresta suosiosta huolimatta kurssin keskeyttävien määrät ovat hyvin suuret. Mitä syitä ilmiölle on löydettävissä? Ilmiötä tarkastellessa on hyvä tarkastella myös opiskelijoiden motiiveja ja oppimisen strategioita, koska itsesäätelytaidot ovat olennainen osa akateemista menestymistä. Tutkimustulokset osoittavat, että korkeille keskeyttämismäärille ei ole yhtä yksittäistä syytä, vaan vaikuttavia tekijöitä on useita.