Glitteriä poskella ja kondomi pakarassa : Mielikuvituspoikaystävän minäkertoja nuoren naisen representaationa - Ojala, Reetta (2019)
Tutkielmassa erittelen Henriikka Rönkkösen teoksen "Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita" (2016) minäkertojan välittämää nykynaiseuden representaatiota sisällönanalyysin avulla.