Hajauttamiseen ja jakamiseen perustuvien teknologioiden soveltaminen verkossa - Leikari, Aaro (2019)
Tutkielmassa pohditaan, voiko hajauttamiseen ja jakamiseen perustuvia teknologioita hyödyntää tai soveltaa verkossa.