Digitalisaation merkitys palkanlaskennan tulevaisuudelle - Lindholm, Susanna (2019)
Sähköistyminen, robotiikka ja digitalisaatio ovat muuttaneet työtä ja yhteiskuntaamme. Koneet korvaavat ihmistyötä ja kokonaisia toimialoja on jäänyt tarpeettomiksi. Uusia ammatteja syntyy jatkuvasti ja vanhoja tuhoutuu.